Open Brains – Your shot of innovation –
is weer terug!

Open Brains gaat in januari 2024 weer van start, maar dan in een nieuw jasje. Wij gaan innovatie- en brainstormsessies organiseren waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatief idee te presenteren aan onze community. Dit is een community die beschikt over expertises zoals marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening. Voor een innovator is dit de kans om zijn/haar idee om te toveren tot businessmodel. Voor Experts in onze community is dit de kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de plek om het eigen netwerk te vergroten.

Open Brains is dé launchpad voor Innovators. Wij geloven in de kracht van samenwerking en het delen van kennis om innovatieve ideeën naar nieuwe hoogten te brengen. In het verleden organiseerde wij wekelijks onze Open Brains sessies. Wij streven naar hoge kwalitatieve sessies, waardoor onze brainstormsessies niet meer iedere week plaatsvinden. Dit heeft als gevolg dat alleen de meest vernieuwende Innovators hun idee en/of businessplan komen presenteren. Voor gedetailleerde informatie over onze Innovators bij Open Brains, bekijk het programma.

Open Brains Launching Customer Panel

‘’Destijds hebben wij onze stamdiktemeter gepresenteerd, inclusief de richting voor de lancering en de marktbenadering. Tijdens Open Brains hebben wij hele waardevolle adviezen ontvangen voor onze go-to-market-strategie, we hebben naamsbekendheid kunnen opbouwen en we hebben aan ons imago kunnen werken.’’ – Pim Deuling, directeur AgroWizard

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains? Abonneer je dan op onze Brainwave via onderstaande knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan