Open Brains

Open Brains - Your Shot of Innovation

Twee keer per maand Open Brains van 09:00 – 10:00 in het Campusgebouw Villa Flora in Venlo

Open Brains organiseert twee keer per maand een innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatief idee te presenteren aan onze community. Een community met verschillende expertises zoals marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

Dé kans voor de Innovator om zijn of haar idee om te toveren tot een businessmodel. Dé kans voor de Experts om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om hun eigen netwerk te vergroten.

De brainstormsessies vinden plaats op donderdagochtend van 09:00 – 10:00 in het Campusgebouw Villa Flora in Venlo. Een sessie is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Je kunt je wél aanmelden voor onze Brainwave om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains.

OPEN BRAINS IN EEN NIEUW JASJE

Open Brains is weer terug, maar nu in een nieuw jasje. In januari 2024 gaat Open Brains weer van start.

De brainstormsessie wordt vanaf nu weer volledig fysiek op de Villa Flora Campus. Wij streven naar hoge kwalitatieve sessies, waardoor onze brainstormsessies ook niet meer iedere week plaatsvinden. Wel plannen wij een goede voorbespreking en afterservice bij de Open Brains sessie, waardoor de kwaliteit van de sessie gewaarborgd wordt.

Open Brains wordt als een onafhankelijk concept gepresenteerd in de markt. Wij beschikken over een breed netwerk van Experts en Innovators. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om diversiteit en verschillende perspectieven te omarmen.

Open Brains is dé Launchpad voor Innovators. Wij geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis om innovatieve ideeën naar nieuwe hoogten te brengen.

Zoals veel voorgaande Innovators al zeiden:
‘Tijdens Open Brains krijg je zoveel adviezen van de deelnemers en denkt iedereen kritisch mee over jouw innovatie/idee. Dat voelt echt als een groot cadeau, waar we weer mee vooruit kunnen!’

Programma Open Brains

Open Brains historie

Het brein achter Open Brains

Open Brains is ‘created by Bluehub’, een organisatie die diepgeworteld is in het geloof van co-creatie. We zijn ervan overtuigd dat het delen van kennis en samenwerking essentieel zijn om tot innovatieve doorbraken te komen. Als onderdeel van Bluehub staan we garant voor een inspirerende omgeving waarin de kracht van co-creatie wordt benadrukt en waar ideeën tot leven komen. Samen kunnen we de grenzen van innovatie verleggen en nieuwe hoogten bereiken. Doe mee met onze Innovatiecommunity en ontdek hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een toekomst vol baanbrekende ideeën.

Open Brains partner Bluehub logo

Altijd het laatste nieuws in onze Brainwave

Vragen? Neem contact met ons op!

Villa Flora, Sint Jansweg 20, 5928RC Venlo
077 - 782 01 56

Brein achter Open Brains

Mogelijk gemaakt door