Nieuwe partner voor Open Brains: Healthy Building Movement

Open Brains X HBM

Wij kondigen hierbij met trots aan dat Open Brains samenwerkt met Healthy Building Movement (HBM). Zij hebben als doel de duurzaamheidstransitie gericht op gezondheid en gezond bouwen in samenwerking met het MKB daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Samen met HBM gaan wij meerdere Open Brains sessies organiseren. De eerste Open Brains sessie die samen met HBM georganiseerd wordt, vindt plaats op donderdag 2 mei. Bij deze sessie is Frans Aerdts van C2C Expolab de Innovator.

HBM creëert een netwerk van Innovators die uitdagingen aanpakken rond het thema duurzaam en gezond bouwen. Samen geloven wij in de kracht van samenwerking en kennisdeling om innovatieve ideeën naar nieuwe hoogten te tillen. Voor jou is dit dan ook de uitgelezen kans om je netwerk te vergroten, hulp te krijgen bij een vraagstuk binnen jouw bedrijf of organisatie en om onderdeel te worden van onze duurzame community.

Heb jij een uitdaging of idee waarover je graag wil sparren met een community van Experts tijdens een Open Brains sessie? Met een investering van circa 2 à 3 uur ben jij 50 ideeën rijker.

Wil jij meer weten over Open Brains of Healthy Building Movement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

📧 info@openbrains.nl

HBM en Open Brains gaan samen meerdere innovatieve brainstormsessies organiseren. Meer weten over wat HBM en Open Brains voor jou kunnen betekenen? Bezoek een van onze Open Brains sessies of neem contact met ons op! Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains? Abonneer je dan op onze Brainwave via onderstaande knop!

Open Brains; Your shot of Innotvation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan