23-05-2024: Maikel Huygens - Blue Plasma

Op 23 mei komt Innovator Maikel Huygens naar Open Brains. Maikel werkt bij Blue Plasma. Blue Plasma helpt ons voedsel en het milieu veiliger en schoner te maken door middel van koude plasmatechnologie.

Tijdens deze sessie staan nieuwe applicatiegebieden voor Blue Plasma centraal. Het bedrijf heeft de intentie om nieuwe applicatiegebieden actief te gaan onderzoeken en te beoordelen op potentieel.

Blue Plasma X Open Brains

Voor het toepassen van koude plasmatechnologie is Maikel met Blue Plasma op zoek naar nieuwe applicatiegebieden. Deze applicatiegebieden dienen potentierijk te zijn om volume te creëren en concurrerend te zijn met conventionele technologieën. Denk hierbij aan extreme complexen omgevingen of extreem verontreinigde omgevingen. Een van de grootste uitdagingen is dat de technologie nog relatief veel energie kost, waardoor de technologie nog niet concurrerend is. De energiekosten dienen een factor 20 keer lager te worden. De toegevoegde waarde van de technologie is de duurzaamheid van de technologie en het is lokaal voor handen.

Blue Plasma is op zoek naar nieuwe applicatiegebieden, omdat de huidige oplossing voor de landbouw vooralsnog niet concurrerend genoeg is ten opzichte van de status quo. Er zal op een ander gebied inkomsten gegenereerd moeten worden. Blue Plasma heeft de intentie om nieuwe applicatiegebieden actief te gaan onderzoeken en te beoordelen op potentieel. Mogelijk zijn er nieuwe markten waar Blue Plasma kan opschalen.

Blue Plasma X Open Brains 2

Open Brains, Your Shot of Innovation

📅  Donderdag 23 mei: 09:00 – 10:00

📍 Open Brains/Bluehub – Brightlands Campus Greenport Venlo

Brainstorm jij met ons mee?!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Open Brains? Neem contact met ons op!

📧 info@openbrains.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains? Abonneer je dan op onze Brainwave via onderstaande knop!

Blue Plasma logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan