14-03-2024: Koen Wentink - NoA Biosciences

Nadat Open Brains in december al een eerste brainstormsessie samen met BL.INC heeft georganiseerd, vond op donderdag 25 januari de eerste reguliere Open Brains plaats. De tweede Innovator die tijdens de BL.INC sessie de kans heeft gekregen om zijn/haar vraagstuk te pitchen bij Open Brains is Koen Wentink.

Het vraagstuk dat centraal staat tijdens de Open Brains sessie van Koen Wentink is: Hoe kan NoA Biosciences haar activiteiten prioriteren op basis van de vragen en behoeftes van (potentiële) investeerders om zo de kans op vervolginvesteringen te vergroten?

Open Brains X NoA Biosciences

NoA Biosciences ontwikkelt en produceert lekker, gezond, betaalbaar en duurzame eiwitproducten op basis van schimmels gekweekt op substraat uit houtachtige biomassa. Op dit moment zit NoA Biosciences in de startup fase. Hierdoor is het bedrijf sterk afhankelijk van (impact)investeerders voor de financiering van haar activiteiten. De Innovator van deze Open Brains sessie is Koen Wentink, tevens ook CEO van NoA Biosciences.

Het vraagstuk wat hierdoor ontstaat voor bij deze Open Brains sessie is: Hoe kan NoA Biosciences haar activiteiten prioriteren op basis van de vragen en behoeftes van (potentiële) investeerders om zo de kans op vervolginvesteringen te vergroten? Ook is NoA Biosciences op zoek naar een business student in de richting van MBA, Bedrijfskunde of Corporate Finance. Koen wilt na deze sessie een duidelijke focus aanbrengen binnen het bedrijf en aanknopingspunten hebben voor de mogelijke vervolgfinanciering van NoA Biosciences.

Open Brains X NoA Biosciences

Op donderdag 21 december vond de BL.INC meets Open Brains ontbijtsessie plaats. Een onderdeel van deze innovatieve ontbijtsessie was het brainstormen over vraagstukken van de aanwezige Innovators. Vervolgens hebben vier startups de kans gekregen om een interessant en innovatief vraagstuk te behandelen tijdens een Open Brains sessie.

Koen Wentink is een van deze vier Innovators. De drie andere Innovators zijn Wouter Aerts (Hayberries), Twan Claessens (Piglets Treatment System) en Peggy Huibers (Serca). Binnenkort komen ook Twan en Peggy hun vraagstuk toelichten en samen met onze Experts brainstormen bij Open Brains.

Open Brains winnaars

Open Brains, Your Shot of Innovation

📅  Donderdag 14 maart: 09:00 – 10:00

📍 Open Brains/Bluehub – Brightlands Campus Greenport Venlo

Brainstorm jij met ons mee?!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains? Abonneer je dan op onze Brainwave via onderstaande knop!

Logo NoA Biosciences

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan