02-05-2024: Frans Aerdts - HBM

Recent heeft Open Brains aangekondigd dat er een samenwerking is aangegaan met de Healthy Building Movement. Hierdoor kan een Open Brains sessie die in samenwerking met Healthy Building Movement (HBM) wordt georganiseerd niet uitblijven. Deze brainstormsessie staat gepland op donderdag 2 mei. De Innovator van deze Open Brains sessie is Frans Aerdts. Frans is werkzaam bij C2C ExpoLab, een van de partners van Healthy Building Movement.

Het thema dat centraal staat tijdens deze Open Brains sessie is de verbetering van het binnenklimaat in bestaande gebouwen en renovatieprojecten. Ook is dit de eerste Open Brains sessie die wij samen met HBM organiseren.

Healthy Building Movement - Open Brains

Healthy Building Movement (HBM) is een EU-gefinancierd Interreg-project waarin 10 organisaties uit Nederland en Duitsland samenwerken. HBM heeft als doel de duurzaamheidstransitie gericht op gezondheid en gezond bouwen in samenwerking met het MKB daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Om dit doel te bereiken, doet HBM onderzoek, koppelen vraag en aanbod en tonen hoe laagdrempelige aanpassingen aan bestaande gebouwen sterk kunnen bijdragen aan de gezondheid van een gebouw en haar gebruikers.

Op dit moment richt HBM zich vooral op nieuwbouwprojecten. Echter, HBM ziet ook de potentie voor verbetering van het binnenklimaat in bestaande bouw en renovatieprojecten. C2C ExpoLab is een partner van HBM en wil graag begrijpen in hoeverre het binnenklimaat en de gezondheid van gebruikers een rol speelt binnen renovatieprojecten.

Healthy Building Movement - Open Brains

Open Brains, Your Shot of Innovation

📅  Donderdag 2 mei: 09:00 – 10:00

📍 Open Brains/Bluehub – Brightlands Campus Greenport Venlo

Brainstorm jij met ons mee?!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Open Brains? Neem contact met ons op!

📧 info@openbrains.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Open Brains? Abonneer je dan op onze Brainwave via onderstaande knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan